OM bergen rotary klubb

Bergen Rotary Klubb er en av Norges eldste og største Rotaryklubber. Klubben ble startet i 1924 og har i tillegg til lange tradisjoner, ikke minst et godt og hyggelig kameratskap. I august 2023 var vi 89 medlemmer. Medlemmene dekker et vidt aldersspekter, og har kunnskap og erfaring fra mange forskjellige yrker og verv. Vi opplever det spennende å få være en del av et fellesskap, hvor det er samlet så mye kunnskap, livs- og yrkeserfaring. Klubben ble slått sammen med Bergen-Syd Rotary Klubb 30. april 2021. Den sammenslåtte klubben heter Bergen Rotary Klubb.

Mer informasjon om klubben finner du under KLUBBEN .
for foredragsholdere

Skal du holde foredrag i klubben? Her finner du litt praktisk informasjon rundt møtene våre.

Informasjon om foredraget

Vi møter hver tirsdag kl. 19.00-20.00. Møtet åpnes av presidenten og med klubbinformasjon. Så tradisjonelle tre minutter. Etter denne kommer ditt foredrag. Vi ønsker at du skal planlegge med et foredrag med en presentasjon på ca 40 minutter. De fleste møter er med oppmøte, men vi har også "hybride" møter, hvor presentasjonen i tillegg blir delt med zoom. Ved møter i klubblokalet er PC og prosjektor tilgjengelig. Det er fint hvis du har med en usb-stick med foredrag. Vi fortrekker at du setter av 10 minutter etter selve presentasjonene til spørsmål og diskusjon. Det er vanligvis ikke noe problem å få i gang en livlig diskusjon, men det er fint hvis du har noen egnede tema for diskusjon i bakhånd. Møtet avsluttes alltid kl. 20.00 presis.

Med vennlig hilsen

ProgramkomiteenROTary International

Rotary engasjerer seg i humanitær innsats mange steder gjennom Rotary International (RI). 

Vi er også engasjert i Ukraina. Mer om hvordan Rotary bidrar der kan du lese her.

Under motoet  Imagine: Diversity, Equity, and Inclusion (DEI)  ønsker Rotarys president for 2022-23 Jennifer Jones å sette fokus på at Rotary skal være en felles organisasjon hvor alle føler seg velkomne.


*                           

                              Spørsmål om hjemmesiden kan sende til: CICO (Club Internet Communication Officer).

 

 


Møteinformasjon

Møtested: Spillhuset, 3 et.
Adresse: Veiten 3
Postnummer: 5012
Sted: Bergen
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no

Plasser innhold her

Møtearkiv fra
før August 2022roterende lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYTT FRA distriktET rss

Loading RSS...