PROSJEKTER / ANDRE


Møhlenpris idrettslag (MIL)

Etter at idrettslaget presenterte  sitt arbeid blandt ungdom med ulik etnisitet på et klubbmøte, bevilget styret kr 10.000 som en engangsstønad til MIL


Frelsesarmeens Julegryter 2017

Nå nærmer det seg desember og tradisjons tro nærmer vi oss da også den tiden på året at Frelsesarmeen står ute med sine julegryter. Også her i Bergen har Frelsesarmeen vært synlig på den måten.
I Bergen går de innsamlede midler til Velferdsenteret sin juleutdeling, men også til deres arbeid gjennom hele året og velferdsarbeid gjennom våre 3 menigheter i byen.
At Frelsesarmeen kan gjøre sitt arbeid så godt som mulig krever at vi står mest mulig ute med våre gryter, som igjen betyr at vi trenger mange som hjelper til å ta vakter ved disse gryter. Rundt 20 av klubbens medlemmer stiller som julegrytevakt i år. 

Torbjørn er gryteklar:ShelterBox

                                                                                                                                                                                                  

Mange millioner mennesker over hele verden er hjemløse på grunn av naturkatastofer og konflikter. ShelterBox er et nødhjelpsprosjekt i samarbeid med Rotary. Ved å gi telt og utstyr til familier som har mistet sine hjem i katastrofer, farvandles fortvilelse til håp. Bergen Rotary Klubb kjøpte én Shelterbox til katastroferammede etter orkanen på Haiti i oktober 2016. 

I september 2018 mistet over  2000 mennesker livet og over 200 000 har ikke lenger ett hjem etter siste jordskjelv i Indonesia. Sammen med lokale Rotaryklubber jobbes det for å få telt, rent vann og andre nødvendigheter til de som er hardest rammet. Bergen Rotary Klubb gir én shelterbox til Indonesia.

Du kan lese mer om klubbbens tidligere prosjekter i våre jubileumsbøker som kan lastes ned: Jubileumsbok BRK 75 år og  Jublieumsbok BRK 90 år.

 


Møteinformasjon

Møtested: BERGENS MASKINISTFORENING
Adresse: Engen 20
Postnummer: 5011
Sted: Bergen
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Møte 6. august.
6. aug. 2019, 19.00

Første møte etter sommerferien.

Møte 13. august
13. aug. 2019, 19.00

Guvernørbesøk av Odd Henning Johannessen.

Møte 20. august
20. aug. 2019, 19.00

Plasthvalen - et symptom på plastproblemet i havet ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...


Norfo - rotary rss

Loading RSS...

district - rotary rss

Loading RSS...