PROSJEKTER / ANDRE


Møhlenpris idrettslag (MIL)

Etter at idrettslaget presenterte  sitt arbeid blandt ungdom med ulik etnisitet på et klubbmøte, bevilget styret kr 10.000 som en engangsstønad til MIL i 2019


Frelsesarmeens Julegryter 2017

Nå nærmer det seg desember og tradisjons tro nærmer vi oss da også den tiden på året at Frelsesarmeen står ute med sine julegryter. Også her i Bergen har Frelsesarmeen vært synlig på den måten.
I Bergen går de innsamlede midler til Velferdsenteret sin juleutdeling, men også til deres arbeid gjennom hele året og velferdsarbeid gjennom våre 3 menigheter i byen.
At Frelsesarmeen kan gjøre sitt arbeid så godt som mulig krever at vi står mest mulig ute med våre gryter, som igjen betyr at vi trenger mange som hjelper til å ta vakter ved disse gryter. Rundt 20 av klubbens medlemmer stiller som julegrytevakt i år. 

Torbjørn er gryteklar:ShelterBox

                                                                                                                                                                                                  

Mange millioner mennesker over hele verden er hjemløse på grunn av naturkatastofer og konflikter. ShelterBox er et nødhjelpsprosjekt i samarbeid med Rotary. Ved å gi telt og utstyr til familier som har mistet sine hjem i katastrofer, farvandles fortvilelse til håp. Bergen Rotary Klubb kjøpte én Shelterbox til katastroferammede etter orkanen på Haiti i oktober 2016. 

I september 2018 mistet over  2000 mennesker livet og over 200 000 har ikke lenger ett hjem etter siste jordskjelv i Indonesia. Sammen med lokale Rotaryklubber jobbes det for å få telt, rent vann og andre nødvendigheter til de som er hardest rammet. Bergen Rotary Klubb gir én shelterbox til Indonesia.

Du kan lese mer om klubbbens tidligere prosjekter i våre jubileumsbøker som kan lastes ned: Jubileumsbok BRK 75 år og  Jublieumsbok BRK 90 år.

 


Møteinformasjon

Møtested: Spillhuset, 3 etg. Veiten 3
Adresse: Veiten 3
Postnummer: 5012
Sted: Bergen
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

district - rotary rss

Loading RSS...